FOLIEMEMBRANER

Ønsker i en mere vedligeholdelsesvenlig løsning, hvor i slipper for at bekymrer jer over utætheder, afskallet maling eller ituslåede mosaikker, så vil en installation af en foliemembran være det helt rigtige valg.

Den forstærkede folie membran er i dag blevet verdens mest brugte poolliner. Den har vist sig at være den mest fordelagtige løsning, hvor der er færreste problemer forbundet.

Foliens rene og æstetiske udseende, den fordelagtige pris, den hurtige og nemme installation og selvfølgelig ikke at glemme den vandtætte overflade, har gjort den til den absolut bedste løsning til at sikre et vandtæt bassin.

Folien kommer oven i købet med en fabriksgaranti på op til 15år.

Membranen egner sig til private og offentlige pools, til indendørs -og udendørs svømmebassiner samt til nybygning og renovering.

Membranen kan, pga. dens suveræne fleksibilitet, installeres i alle former og størrelser af bassiner, også på ældre utætte bassiner som oprindeligt er malet eller er udført i glasfiber eller stålvæg.

Folien tåler generelt op til +32° varmt vand, men kan ved specifikke henvendelser godkendes til varmtvandsbassiner med temperaturer helt op til 36° varmt vand.

Vores fortrukne og mest anvendte farve til membranen er hvid, folien kan dog vælges i flere farver hvis dette ønskes.