POOLLINER/- FOLIEMEMBRAN

Går i med overvejelserne om at installere en swimmingpool eller trænger din eksisterende pool til at blive renoveret, så vil den helt sikre og vandtætte løsning være at installere en foliemembran i bassinnet.

En foliemembrans grundlæggende rolle er at holde dit bassin vandtæt, men membranen skal samtidig være med til at give din pool et æstetisk udseende som gør din swimmingpool til et rent kunstværk i haven eller i dit poolhus.

Vores anvendte folie har et rent og æstetisk udseende og egner sig til alle former og størrelser af swimmingpools, også på ældre utætte pools som oprindeligt er malet eller udført i glasfiber eller stålvæg.

Efter folien er blevet installeret i din swimmingpool vil der fremadrettet være minimal vedligeholdelse og du vil derefter kunne nyde friheden og resultatet af dette mange år ud i fremtiden.

Folien kommer med en fabriksgaranti på op til 15 år, alt efter valg af folietype. Vi har i vores sortiment 2 typer af folie. I de 2 brochurer, til højre på denne side, kan du læse mere om de forskellige typer og muligheder, samtidig kan du her finde inspiration som kan hjælpe dig på vej.

Vi står selvfølgelig altid klar til at vejlede dig igennem hele processen.

Swimmingpool-Privat-3
RENOLIT ALKORPLAN:
2000/3000/TOUCH/CERAMICS