POOLVARMEPUMPER

Vi er forhandler af poolvarmepumper fra Gullberg & Jansson, som er markedets førende leverandør af poolvarmepumper i Norden. Deres miljørigtige poolvarmepumper er tilpasset til nordiske klimaforhold.

Gullberg & Jansson har siden starten af 2002 levereret cirka 18.000 poolvarmepumper. De tilbyder et højt service- og vidensniveau samt markedets bredeste sortiment af poolvarmepumper med effekter fra 2,9-96 kW.

Deres miljørigtige poolvarmepumper forlænger badesæsonen, og du får samtidig en energieffektiv og miljøvenlig opvarmning af din pool.

Sammenlignet med elvarme kan du regne med en besparelse på 65-85 %, hvilket medfører en virkelig god investerings logik.

Alle poolvarmepumper er gennemgående kendetegnet ved høj kvalitet med hensyn til materiale- og komponentvalg samt tiltalende design.

Herunder kan du læse mere omkring de forskellige modeller og deres funktioner.

P-series-P30

P-serien

P-serien, vores eneste on/off pumpe i sortimentet for udendørs pools, er udstyret med kompakt grålakeret stålkabinet og findes i modeller til både mindre pools og pools i normalstørrelse. Poolvarmepumpen leveres med vinterovertræk og installations-tilbehør.

QX-Series-Q30

Q-serien inverter

Q-serien er udstyret med inverter kompressor og et kompakt grålakeret stålkabinet. Modellen er WiFi-kompatibel og leveres med vinterovertræk og installations-tilbehør.

S-serien-S30

S-serien

S-serien er vores unikke serie for poolvarmepumper til indendørs pool. S-serien har funktioner til -15 °C, uden frostrisiko, og skaber behagelig poolvarme til lave samlede omkostninger.

V80-3P

V-serien

Gullberg & Janssons poolvarmepumpe for offentlige bade findes i tre størrelser og kan varme pools op til 600 m³.